EPA
Volledig scherm
© EPA

FT buitenland: De heerlijke goal van Coutinho die Liverpool op weg zette - Jordan Lukaku plaatst zich voor halve finales Coppa Italia

Buitenlands voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de buitenlandse voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk buitenland.

6 reacties

  • Sammy Borgoo

    6 jaar geleden
    Geen uitspraken over Advocaat.Maar voor de Portugees die zegt dat er teveel matchen zijn in het Engels voetbal : je had dan beter weggebleven uit de Premiere League.Want van het eens zo grote Manchester United met Sir Alex Ferguson blijft er niets meer over.De nederlagen tegen Manchester City en Bristol zijn je eigen schuld, Morinho.
  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    hij kan het niet laten en houdt teveel van het spelletje , want voor het geld moet die het al lang niet meer doen
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    De periode van het Nederlands elftal onder Diekki was te kort om zich te plaatsen, was hij er geweest van in het begin, dan ging Nederland gewoon naar het WK. Een goeie trainer, zeker en vast.
  • Lars Thuessen

    6 jaar geleden
    Vindt die nog een club waar hij nog niet is geweest ?
  • Ibo Arslan

    6 jaar geleden
    Eindelijk een ploeg van zijn kaliber voor Advocaat