Twitter
Volledig scherm
© Twitter

De kerstboodschap van de Trumps: "Mensen zijn weer trots om 'zalig Kerstmis' te zeggen"

TrumpDonald Trump en zijn echtgenote Melania hebben een opvallend christelijke kerstboodschap de wereld ingestuurd. De Amerikaanse president quootte zelfs een korte passage uit de bijbel. De militairen kregen van de presidentsvrouw een aparte vermelding. In het filmpje zijn voorts nog enkele sfeerbeelden uit het Witte Huis te zien. Het koppel is intussen vanuit Washington naar hun vakantiestek in Mar-a-Lago (Palm Beach) gevlogen.

26 reacties

  • Pepijn Huyghe

    6 jaar geleden
    Trump is een opportunist en hypocriet. Hij kent geen christelijke waarden. Hij kent zelfs geen waarden. Hij kent enkel de waarde van geld.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En inmiddels zijn er al verscheidene tweets van Trump opgedoken waarin hij zélf "happy holidays" schrijft ipv "merry Christmas". Die vent draait echt met de wind!
  • Linda Blereau

    6 jaar geleden
    Aan alle zanikers, als je weet wat Kerstmis betekent in gelijk welke taal stop dan aub met je negatieve reacties op jouw medemens. Al eens gehoord van verdraagzaamheid? Koekjes bakken voor het goeie doel blijkt makkelijker dan gewoon vriendelijk te zijn tegen elkaar.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Vrolijke Kerst Trump, je staat al in top 15 presidenten, op naar top 10
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    zijn volk is nog nooit zo verdeeld geweest. die leeft in zijn eigen leugenpaleis .....