Extra patrouilles na brandstichting in cultuurcentrum

© bfs

De politie gaat extra patrouilles uitvoeren in de buurt van het Gravenplein na enkele incidenten. Vooral vrijdagavond liepen er heel wat meldingen binnen.

bfs

In cultuurcentrum Ter Vesten stapten vrijdag enkele dronken jongeren tussen 22.30 en 23 uur het gebouw binnen en stichtten brand in de toiletten. Het aanwezige personeel kon de brand zelf blussen. Een vuilnisbak met daarin papier werd vernield en de vlammen sloegen ook over naar het meubelstuk aan de handenwasser. De politie bekijkt nu de camerabeelden om de daders te kunnen identificeren.

Eerder die avond had er ook al een vrouw klappen gekregen van enkele dronken mannen in de automatenhal van de KBC-bank op de Grote Markt. Het slachtoffer had de mannen aangesproken op hun gedrag, toen die in de bank amok aan het maken waren en één van hen ook stond te braken.

Ook op ijspiste

Nog diezelfde avond vond er ook op de ijspiste een vechtpartij plaats. Het gemeentebestuur beraadt zich over extra maatregelen om overlast tijdens de eindejaarsperiode tegen te gaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen