© ss

Monica weegt 317 kilo maar wil blijven eten tot ze niet meer kan bewegen

Monica Riley uit de Amerikaanse staat Texas weegt al 317 kilo, maar haar streefgewicht heeft ze nog lang niet bereikt. Ze wil namelijk aankomen tot ze 445 kilo weegt en totaal afhankelijk is van haar vriend Sid. “Dan zou ik me een koningin voelen”, klinkt het.

nadb

Monica Riley heeft de ambitie om de dikste vrouw ter wereld te worden. Tegen de tijd dat ze 32 jaar oud is, wil ze haar streefgewicht van 445 kilo bereikt hebben. De Amerikaanse vrouw - die tevens plus size-model is - wil aankomen tot ze niet meer kan bewegen en totaal afhankelijk is van haar vriend Sid.

Seksuele fantasie

Sinds ze Sidney vier maanden geleden online leerde kennen, is de vrouw al 25 kilo aangekomen. Hij spendeert de hele dag achter het fornuis om te koken voor zijn vriendin en haar nadien via een trechter eten te geven.

Voor het koppel zorgt het overgewicht van Monica voor heel wat opwinding. “Voor ons is het een seksuele fantasie en we praten er veel over”, zegt ze. “Hij moet me nu al helpen om uit de zetel en het bed te geraken. Als ik neerlig na een grote maaltijd moet hij me helpen om te rollen. Het windt ons allebei heel erg op.”

Geen van beide heeft een probleem met de extra kilo’s. Sid kijkt er naar uit om zijn vriendin constant te bedienen en Monica voelt zich naar eigen zeggen fantastisch. “Hoe zwaarder ik word, hoe sexyer ik me voel. Ik hou van mijn dikke, zachte buik. Mezelf volstoppen met eten vind ik opwindend. Sid houdt ervan te koken voor me en me te voeden. Ik heb al zo veel bereikt sinds we samen zijn. Hij geeft me constant eten en ik hoef nooit iets te doen.”

Kinderwens

Toch komt er ook veel kritiek op het koppel. Iets dat Sid niet aan z’n hart laat komen. Voor hem is zijn relatie met Monica een “droom die werkelijkheid is geworden”. “Ik zie het zorgen voor Monica niet als een taak”, zegt hij. “Ik hou van haar en ik hou ervan dingen te doen voor haar. Het is een misverstand dat “overvoeden” en “onbeweeglijkheid” met controle te maken heeft. Als Monica hiermee zou willen stoppen, zou ik haar beslissing meteen aanvaarden.”

Maar dat is de vrouw niet meteen van plan. Wat wel op de agenda staat, is een kindje maken met haar vriend. “We zijn van plan om kinderen te krijgen, ja. Niets houdt me tegen om een kind op te voeden vanuit mijn slaapkamer. We zouden een nanny huren om voor het kind te zorgen en te helpen in huis. Sommige mensen zullen het egoïstisch vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat we goede ouders zouden zijn.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer