Volledig scherm

Het beste van VISTA! uit 2017: "Ik kwam uit de kleedkamer en een makelaar duwde me cv's van spelers in de handen. Ik heb hem straal genegeerd"

0 reacties

  1. VISTA! met AA Gent-voorzitter Ivan De Witte: “Spelers vertelden me dat ze ons de beker gaan bezorgen”
    VISTA!

    VISTA! met AA Gent-voorzitter Ivan De Witte: “Spelers vertelden me dat ze ons de beker gaan bezorgen”

    De zesde speeldag van de play-offs behoort tot het verleden, hoog tijd om erop terug te blikken in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Centrale gast was AA Gent-voorzitter Ivan De Witte. Hij zag zijn ploeg een tot dusver een heel flauw parcours afwerken in play-off 1, maar staat woensdag voor de match van het jaar met de bekerfinale tegen KV Mechelen. Hij kreeg in onze studio het gezelschap van Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, en Marc Degryse, huisanalist bij deze krant. Moderator met dienst is Nicolas De Brabander.
  2. Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”
    VISTA!

    Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”

    Speelt Racing Genk kapitein Alejandro Pozuelo alsnog kwijt? Het heeft er veel van weg. De 27-jarige Spanjaard dreigt met contractbreuk om zijn transfer te versieren. Uiteraard werd over de zaak-Pozuelo ook in VISTA! duchtig gedebatteerd. “Ik denk dat de zaak heel duidelijk is, hé. Pozuelo gaf zijn woord om te blijven – blijkbaar tot in juni. Dan moet hij dat ook doen”, vertelt AA Gent-manager Michel Louwagie. “Ik vind het niet kunnen. De makelaars weten heel goed dat de markt in China open is tot begin maart. Dat weten ze in januari ook.”