Prins Harry raakte bevriend met voormalige Amerikaans president Barack Obama tijdens de Invictus Games in het Canadese Toronto.
Volledig scherm
Prins Harry raakte bevriend met voormalige Amerikaans president Barack Obama tijdens de Invictus Games in het Canadese Toronto. © Photo News

Britse overheid wil niet dat Barack Obama naar huwelijk prins Harry komt

Omdat gevreesd wordt dat ze daarmee president Trump voor het hoofd zouden stoten, dringt de Britse overheid er bij prins Harry op aan zijn vriend Barack Obama en diens vrouw Michelle niet uit te nodigen op het koninklijk huwelijk op 19 mei. Harry en zijn verloofde hadden hun medewerkers verteld dat ze de Obama's willen uitnodigen.

59 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Fons Casteels was er blijkbaar bij elke keer als Harry de Obama's privé ontmoet heeft! En van dat interview van Harry met Obama is hij ook al niet op de hoogte, ook al heeft dat wél de pers gehaald? Trouwens, sinds wanneer is Harry, in zijn eentje dan nog, "het Brits koningskoppel"??? Volgens mij zijn dat Elizabeth en Philip. En Charles en Camilla en William en Kate komen ook nog VOOR Harry.
  • sonja geirland

    6 jaar geleden
    Ik zou uitnodigen wie ik wil, hoop dat harry dit ook doet, al dat gezever, obama was een menselijke president, nooit zullen ze nog zo een goeie hebben
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Dat noemt men kontlikken.
  • Dan Lee

    6 jaar geleden
    Obama was een President,..Trump is een "president" !
  • Dominique Vandamme

    6 jaar geleden
    Laat het trouwkoppel kiezen we ze er wel en wie niet bij willen. Zal GB nog een regering hebben in mei, met May?