Passagiers worden geëvacueerd uit de gestrande trein.
Volledig scherm
Passagiers worden geëvacueerd uit de gestrande trein. © Kristof Pieters

400 treinreizigers geëvacueerd na aanrijding in Zwijndrecht

Het treinverkeer op de lijn 59 Antwerpen-Gent was vanmiddag een tijdlang verstoord na een persoonsongeval ter hoogte van een overweg in Zwijndrecht. 

4 reacties

  • Ivo Moons

    6 jaar geleden
    Hugo waarom in het Engels, als ik naar Engeland ga en neem ginder de trein roept men ook niks af in het Nederlands ondanks er via Ferry, Eurostar veel Belgen aanwezig zijn ginder.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Je wil eigenlijk zeggen dat het systeem niet functioneert zoals het zo moeten, Hugo Bavré?
  • Hugo Bavré

    6 jaar geleden
    Ik vraag mij af of het rampenplan ook wel werkt op feestdagen. En bij de betrokken openbare diensten staat de communicatie met de slachtoffers blijkbaar nog niet op punt. De treinbegeleiders mogen wel eens getraind worden in het goed duidelijk en rustig communiceren. Sommigen spreken onvoorbereid, te stil anderen te luid of te snel. Liefst nog eens herhalen en ook een mededeling in het Engels.
  • Jan en Ronny Thoma - van Luyt

    6 jaar geleden
    Wij zitten nog steeds vast op deze trein dus info in artikel raakt kant nog wal. Trein isnmazr gedeeltelijke geëvacueerd. En hoe het voor ons verder moet is allemaal onduidelijk. Het is nu dus 13.04 uur en wanneer of hoe wij in Oostende geraken is absoluut onduidelijk ondanks wat er geschreven wordt.