Alertes Contrôles De Police - Infos Bruxelles Facebook
Volledig scherm
© Alertes Contrôles De Police - Infos Bruxelles Facebook

Politievakbond boos: “Wanneer hadden de agenten hun cadeautjes dan wel moeten kopen?”

Politievakbond NSVP verdedigt de twee agenten die met winkelzakjes gefotografeerd werden in het Brusselse winkelcentrum Dockx. 

288 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Komaan,ook zij hebben 38 uur week en je weet ook al in oktober,november dat Kerst voor de deur staat.Je hebt te winkelen buiten je diensturen punt,tenslotte betaald de gemeenschap niet onaardige weddes om in de eerste plaats hun werk te doen,maar bliJkbaar wil men dat allemaal goed praten vandaag,60 jaar terug werd je op staande voet ontslagen.
  • Sandra Boone

    6 jaar geleden
    Waar houden sommige mensen zich in Godsnaam met bezig? Nijd, haat en jaloezie is toch oh zo’n vuil beestje. Degene die hun tijd steken in een foto te maken van politiemensen die met een zakje rondlopen, zouden beter eens het hand boven eigen hoofd houden! Oordelen en veroordelen is toch zo gemakkelijk...
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Politievakbonden staan boven de wet ,Politie mensen moeten hun boodschappen doen buiten de betaalde uren van de gemeenschap ,Die Bobo's aan de top van de Politievakbonden doen altijd hun boodschappen tijdens de uren want ze wanen zich ongenaakbaar ,Duren is een mooie stad maar blijven duren daarentegen .
  • Tijl Geens

    6 jaar geleden
    als jij hetzelfde doet, word je ontslagen en verdedigt de vakbond je niet
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Pardon ik ga eens aan mijn baas zeggen het is te druk id voeding+extra uren werken dus tijden mijn betaalde uren winkelen denk da ik de deur niet haal zonder cv!!!!!!!!!