De foto's van Donna Lowe, die haar echtgenoot deelde op Facebook.
Volledig scherm
De foto's van Donna Lowe, die haar echtgenoot deelde op Facebook. © Facebook

Vader deelt hartverscheurende boodschap om vrouwen te waarschuwen uitstrijkje niet uit te stellen

Medisch“Exact een jaar geleden kreeg mijn mooie vrouw, mijn beste vriendin, de moeder van mijn vier prachtige kinderen, mijn wereld, mijn zielsverwant en mijn alles een diagnose die onze levens zou verwoesten en voor altijd zou veranderen.” Dat schreef de Britse Elliott Lowe vrijdag op Facebook. En daarbij postte hij twee foto’s van zijn Donna (32): een van hoe ze vroeger was en een van haar op haar sterfbed. “Ze stelde haar uitstrijkje uit. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen spijt heb dat ik haar er niet heen heb gesléépt.”

34 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En wéér moeten enkelen er de "asielzoekers" bijsleuren, hoor! Het "zondebok zoeken" en "verdeel en heers"-spelletje van NVA slaat blijkbaar aan bij de helfies!
  • Lesley Huyens

    6 jaar geleden
    Ik laat elke 2 jaar een uitstrijkje nemen en ga tussenin ook vaak nog eens extra op controle. Mijn gezondheid is te belangrijk en dan betaal ik liever volle pot als het dan toch niet terug betaald wordt
  • Tom Van Campenhout

    6 jaar geleden
    Horrorverhaal en de bijhorende foto liegt er ook niet om. Harde realiteit!!!
  • Desteny Wildero

    6 jaar geleden
    Dit heeft niets te maken met waarschuwing! Iedereen kent de gevaren als je niet op controle gaat. Ik vind dit schandalig om te publiceren. Dit is pure horror voor iedereen met deze diagnose of voor mensen die zo iemand in hun omgeving heeft. Ik spreek van ondervinding. Hoopgevend is dit in elk geval niet!!!!!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Er wordt zoveel geld uitgegeven aan onnodige dingen. Dus dit zal er toch niet op aankomen zeker ? Is die test dan zo duur ?