Kevin Janssens en Jean-Claude Van Damme
Volledig scherm
Kevin Janssens en Jean-Claude Van Damme © KJV

Kevin Janssens gaat samenwerken met Jean-Claude Van Damme

FilmKevin Janssens gaat samenwerken met Jean-Claude Van Damme. Dat kondigde de Antwerpse acteur aan op zijn Instagrampagina. De opnames gaan van start in het voorjaar van 2018, welke rol Kevin precies gaat spelen is nog niet duidelijk.

3 reacties

  • Carlos Carlos

    6 jaar geleden
    Francinne declerque ge snapet precies ni zo goe e, zo dom van u.... In dit geval is het de regisseur die er mee naar buiten komt en, bij mijn weten is Jcvd ook nen belg, dus moet die dan in zijnen eigen speeltuin blijven? Schoenaerts daarintegen is een wereldvedette op zich dus die moet niks, en die heeft het scherm al met grote namen gedeeld en ze naar huis gespeeld ook, en ja die pakt ni alles wat hij kan pakken... Regeltjes ofz?, of zat aan den toog
  • Filip Van Holsbeeck

    6 jaar geleden
    Tja, vele acteurs komen op een bepaald moment in hun carriere wel op het punt dat ze met om het even wie willen samenwerken.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Ja dat zal wel, als het zal zijn zoals Schoenaerts zijn samenwerking met de Niro, of dat Schoenaerts opzij gezet werd voor robocop zal het hier ook weer noppes zijn. Vlaamse acteurs blijven beter in hun speeltuintje spelen.