Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anderlecht-fans: “Beter dat Hanni geen kapitein meer is”

Jupiler Pro LeagueSofiane Hanni maakte gisteren het enige doelpunt tegen Gent, maar vieren deed de aanvoerder niet. Zelfs geen glimlach bij de Algerijn, die niet snapt waarom de supporters hem blijven uitfluiten. “Hij is de kapitein en moet de club op sleeptouw nemen in moeilijke tijden, en dat straalt hij niet uit. Hanni lijkt niet in staat de ploeg te motiveren. Daar heeft het publiek het moeilijk mee”, aldus Ludo Coninx, lid van de Fan Board.

33 reacties

  • marc germeau

    6 jaar geleden
    Alleen trbel of Kara verdienen de bans, Den doncker is nog erger dan Hanni, die veegt er pas echt zijn botten aan
  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    Wie kan deze ploeg dan wel dragen??? Géén enkele speler want ze zijn één voor één amateurs.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Als ge hoort hoe een gans stadion steeds maar weer Theoooooooo bejubeld kan men toch de keuze van de kapitein niet overlaten aan hun supporters want veel voetbalverstand zit daar precies niet tussen.
  • Tim Peeters

    6 jaar geleden
    Jammer genoeg kan je de naam supporter niet afnemen van een klein deel van het publiek. 1 speler viseren, dan ook nog eens 1 van de weinige met wat technisch vernuft, is gewoon belachelijk. Teo, Harbaoui, Appiah, Chipciu, Stanciu,... ik denk dat er veel slechtere transfers rondlopen. En Kums, was dat ene superseizoen bij Gent zijn boerenjaar?
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Een goede supporter steunt altijd zijn eigen ploeg en spelers zeker in thuiswedstrijden. Ze zullen wel eens een slechte match spelen maar je gaat je eigen spelers niet uitfluiten. Maar Hanni geeft wel eens een lamlendige indruk en daar reageren de supporters dan op!