De stem van God bleek een hersentumor te zijn.
Volledig scherm
De stem van God bleek een hersentumor te zijn. © CEN

Vrouw die God tegen haar hoorde spreken, heeft hersentumor

Een vrouw die beweerde dat ze God tegen haar kon horen praten, blijkt een hersentumor te hebben. De vrouw was ervan overtuigd dat ze de Heer tegen haar hoorde praten en was zichzelf beginnen verminken nadat ze de stem had gehoord.

4 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Maar je gelovige gelooft wat hem wordt verteld, zonder dat in vraag te stellen, Bern Vaes? Zo kan je iedereen van alles wijsmaken.
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Seppe, weet je dan niet het verschil tussen een gelovige en een ongelovige? Een ongelovige zoekt steeds argumenten om het bestaan van god te ontkennen. Zo verbruikt hij wel wat energie. Een gelovige stelt niet eens die bestaansvraag. Hij gelooft, dat wil zeggen: hij vertrouwt op god. Hij verspilt aldus geen energie, ervaart echter een innerlijke rust.
  • Chris Vandorpe

    6 jaar geleden
    Kunnen we daaruit afleiden dat iedereen die ooit stemmen in zijn kop gehad heeft in feite een tumor had? zijn we meteen van alle religies verlost dank u ,eindelijk .wss express gewacht tot na kerstmis om dit naar buiten te brengen ,tja commerce he ,maar laat het nu maar ne keer goed vallen ,hebben we mss een gelukkig 2018
  • Seppe Cools

    6 jaar geleden
    En gelovigen zullen het weer zo draaien dat het God is die die tumor daar heeft geplaatst, om zo met de vrouw te communiceren. Een discussie die nooit een einde kent.