Belga
Volledig scherm
© Belga

Tarieven De Lijn in februari licht omhoog

Op 1 februari gaan enkele tarieven van De Lijn omhoog, zo blijkt uit een beslissing van de Vlaamse regering. De abonnementen zoals de Buzzy Pazz en de Omnipas worden geïndexeerd, wat neerkomt op een verhoging met een of enkele euro's. De occasionele reiziger zal weinig of niets merken van de prijsverhoging.

67 reacties

  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    De Lijn zijn grootste vervuilers en hinder in stad. Als die staken is de lucht die dag 100 keer frisser
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Indexering van 8 procent, namelijk van 15 naar 16 €. Ben benieuwd hoeveel indexering ons loon zal zijn. Dievenbende
  • Christina Van Dyck

    6 jaar geleden
    Een slecht openbaar vervoer, dat bovendien almaar duurder wordt.
  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    jan pootemans. Verwacht toch niet van reizigers dat ze zich aan regeltjes houden als de chauffeurs zelf het slechte voorbeeld geven. Die eten ook in de bus. Die drinken ook in de bus . Die praten of beter gezegd tetteren ook tijdens het rijden terwijl dat niet toegelaten is . Die bellen en sms en ook tijdens het rijden. Die zijn ook vaak onbeschoft enz . Uiteraard niet allemaal, maar ook niet alle reizigers zijn zoals jij het schrijft.
  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    Ik neem dagelijks de bus. Leuven / Aarschot . 305. 306. 310. 335 . Allemaal gepachte lijnen . allemaal dezefde sh;t . De laatste drie jaar heb ik deze nog nooit op tijd zien komen. Niet in Leuven en niet in Aarschot. Wat wel het geval is. Vuile bussen. Chauffeurs waarvan je echt kan zeggen dat het nurken zijn.