© Instagram/ Vogue Korea

Worden wenkbrauwextensies een nieuwe beautytrend?

Volle wenkbrauwen zijn al een tijdje een hot item, maar dankzij een innovatief product van Zuid-Koreaanse makelij hoef je je niet langer een pijnlijke microbladingbehandeling te doorstaan of te smossen met wenkbrauwpotloden en serums die niet altijd het gewenste natuurlijke resultaat met zich meebrengen.

VVA

Hoewel er op de markt al behoorlijk veel mogelijkheden bestaan die vollere wenkbrauwen beloven, heeft de Vogue uit Zuid-Korea een innovatief product ontdekt, waarbij de wenkbrauwen geheel pijnloos en eenvoudig bijgewerkt kunnen worden. De wenkbrauwextensieset in kwestie maakt het mogelijk om valse haartjes aan je wenkbrauw toe te voegen, die dankzij een gel stevig op hun plaats blijven zitten.

De bijhorende video die op de Instagrampagina van het tijdschrift werd gepubliceerd illustreert het gebruiksgemak van dit product, dat voorlopig enkel via een Zuid-Koreaanse website besteld kan worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer