© PN

Verliefd, verloofd en weer alleen: huwelijk Sylvie Meis gaat niet door

Het zit niet mee in de liefde voor het Nederlandse model Sylvie Meis (39). Een tijdje geleden werd haar verloving met Charbel Aouad, een steenrijke zakenman uit Dubai, verbroken. Dat melden Duitse media.

vwh

Volgens de Duitse krant Bild gingen de twee al maanden geleden uit elkaar, in oktober om precies te zijn. Het management van Meis, die tegenwoordig in Duitsland woont, heeft het nieuws vandaag bevestigd maar weidt niet uit over de reden van de relatiebreuk. De geruchten doen de ronde dat de blondine en de zakenman er niet in zijn geslaagd om hun levens op hetzelfde spoor te krijgen.

© IG

Meis en Aouad werden al sinds september niet meer in elkaars buurt gesignaleerd. Nog opvallend: toen er vorige week werd gepolst naar haar plannen tijdens de feestdagen door een Nederlands magazine, repte ze met geen woord over haar verloofde.

© IG

Momenteel bekomt de blondine van een woelig jaar in Miami, waar ze haar ex vorig jaar leerde kennen. Opvallend: op het vliegtuig richting Amerika, lijkt het erop dat ze haar peperdure verlovingsring nog steeds draagt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER