Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Knaller van finale: Michiel De Meyer wint 'Steracteur Sterartiest'

‘Thuis’-acteur Michiel De Meyer (24) reed een haast vlekkeloos parcours en haalde de finale van ‘Steracteur Sterartiest’ zonder ook maar één keer op de pijnbank te belanden. Maar dat hij de wedstrijd ook won, daar staat Michiel paf van: "Het was zwaarder dan ik dacht", zegt hij.

23 reacties

  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Zwak programma!
  • Dirk De

    6 jaar geleden
    Michiel is zeker een welverdiende winnaar die een foutloos parcours heeft gereden, en nooit op de pijnbank heeft gezeten. Zij die nu over hem zo´n negatieve berichten sturen, kennen Michiel niet. Michiel is een allrounder zowel in dans, acteren en zang, wat zijn aanwezigheid in o.a. verschillende gekende musicals bevestigen.
  • Chris Pauwels

    6 jaar geleden
    Komaan. Hij stak er met kop en schouder bovenuit!
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Dit is een fan en sms wedstrijd, zeker geen zangwedstrijd anders had deze kandidaat het zelfs niet tot de finale gebracht. Dit was zeker de zwakste lichting steracteur sterartiest. Ik heb dan ook halfweg afgehaakt terwijl ik de andere jaren tot het eind bleef kijken. De beste zangers waren er veel te rap uit.
  • Jean-Pierre VANDERSWAELMEN

    6 jaar geleden
    Af en toe naar gekeken en steeds vrolijk geworden van Michiel, maar was er niemand anders dan Ingeborg om in de jury te zetelen ? Daar is volgens mij meer dan één hoek van af