Natasha Claus (39).
Volledig scherm
Natasha Claus (39). © RV

"Je leven is een rotzooi": Britse rechter sneert naar vrouw die naakt rondrijdt op brommer en zich laat bepotelen voor geld

BizarEen Britse rechter heeft hard uitgehaald naar een vrouw die zich naakt, rijdend op een brommer, op de openbare weg prostitueerde. "Je leven is een rotzooi", sneerde magistraat Peter Ross naar Natasha Claus. De 39-jarige vrouw, die nota bene vier uur te laat op de rechtbank verscheen, kan de overgang van oud naar nieuw in de cel 'vieren'.

11 reacties

  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Een normale vertoning in Engeland, de 2de grootste wc van Europa na Frankrijk.
  • Gil Groenewijn

    6 jaar geleden
    Ik denk dat rechters 'rechterlijke macht ' zijn en dat zij zich uit spreken volgens regels en wetten die bestaan . De redenen waarvoor ze is veroordeeld zijn tegen de regels en wetten , dus ...Da's een verschil met moraalridder spelen .
  • Johan Vercarre

    6 jaar geleden
    Nogal wat anders dan onze rechters. Behalve politierechter D'Hondt dan misschien.
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    En dan zijn het de venten die altijd viespeuk zijn?
  • Lucien Raes

    6 jaar geleden
    Er zijn wel meer rechters die zich bezondigen aan eigendunk. Het is niet aan hen moraalfilosoof te spelen. ZE zijn uitvoerend macht en hoeven hun gedachten niet te preken in een openbare rechtzaal betaald door de gemeenschap. Als deze vrouw de wet overtreedt, kan een rechter optreden, anders moet hij gewoon zwijgen.