Jean-Pierre De Groef (sp.a) (l) is het voorstel van partijgenoot en Vilvoords burgemeester Hans Bonte om een bos aan te planten op de site helemaal niet genegen.
Volledig scherm
Jean-Pierre De Groef (sp.a) (l) is het voorstel van partijgenoot en Vilvoords burgemeester Hans Bonte om een bos aan te planten op de site helemaal niet genegen. © Photonews

"Recreatiebos in plaats van Uplace? Voorstel te gek voor woorden"

Burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte (sp.a) ziet nog maar één oplossing voor het Uplace-dossier: het belevingscentrum volledig afschaffen en er in de plaats een recreatiebos inrichten. Dat schrijft De Standaard. "Dit is een ondoordacht voorstel dat te zot is voor woorden", reageert Machels burgemeester Jean-Pierre De Groef (sp.a).

66 reacties

  • alain van reybrouck

    6 jaar geleden
    Wel mr bonte ik ben het volledig met u eens...en mr de groef gezien de impact dat uplace zou hebben op de naaste omgeving op gebied van verkeer, lawaai, luchtvervuiling...zou ïk denken dat u vooral aan de centen zit te denken...en er zijn al winkels genoeg in de buurt.
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Dat idee had ik jaren geleden ook al geopperd,fijn dat het nu ook een politicus is die dit idee heeft en het hopelijk ook kan waarmaken.Niet wachten tot de laatste boom geveld is.
  • Frank Masui

    6 jaar geleden
    Beste Joeri. Een opvang dorp van maken. De bedoeling is ze zo vlug mogelijk buiten te krijgen en jij zou nog wat eieren onder hun gat leggen.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    En waarom is dit zo een gek voorstel een groene long midden in deze woestenij dat zou toch fantastisch zijn ! daar wil ik zelfs toe bijdragen indien nodig
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Laat Verhaege het bos park aanleggen en Pikeur het finansieren .