Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Zo ga je om met de grootste ergernissen tijdens de feestdagen

Van je bankrekening die plots hapert - nog maar twintig euro, kan toch niet? - tot het saaie jaarlijkse relaas van je oersaaie achternicht op een familie-etentje. En dat terwijl je vrienden allemaal samen gezellig in één of andere skichalet samenhokken. Het leven kan soms behoorlijk lastig zijn tijdens de feestperiode. Zo ga je er mee om.

2 reacties

  • Mirko Di Wallenberg

    6 jaar geleden
    Kerst en Nieuwjaar zijn gewoon commerciële feesten die de mensen in hun strot worden geduwd om de verkoop te stimuleren. Omdat dit steeds een "verplicht" nummertje is, waar de Belgen graag aan meedoen omdat ze zo hun "rijkdom" kunnen tonen aan anderen, en zij gedwongen worden met mensen samen te zitten waar ze de rest van het jaar ruzie of onmin mee hebben, loopt het dan ook bijna altijd slecht af! Wat een hypocrisie!
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Lang onderweg? Overweeg een roulatie: dit jaar West-Vlaanderen, volgend jaar Limburg. Overweeg als 'langeafstand' een verlengd weekend waarbij je dicht bij het feestadres logeert in een B&B of hotel nabij een kerstmarkt of zo. Combineer. Realiseer dat het eigenlijk abnormaal is om op één avond liters alcohol, kilo's aperitiefhapjes en tonnen vlees/vees/groenten in huis te halen want uiteindelijk... is het maar een gewone avond met een normale energiebehoefte.