Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

Vader Thierry bevestigt: "Eden heeft contractverlenging geweigerd omdat hij zichzelf bij Real ziet voetballen"

Premier LeagueZoals Het Laatste Nieuws vorige week al schreef, houdt Eden Hazard de boot af. Voorlopig weigert hij een nieuw lucratief contract te tekenen bij Chelsea. Als hij ooit voor droomclub Real Madrid wil spelen, is komende zomer zijn laatste kans. Dat bevestigt vader Thierry in Le Soir: "Hij heeft een contractverlenging naast zich neergelegd, omdat hij graag ooit voor Real zou spelen. Maar op dit moment is er geen contact".

33 reacties

  • Fons Billen

    6 jaar geleden
    en Courtois is de volgende die volgt !
  • yves power

    6 jaar geleden
    Dat real eerst maar wat centjes spaart of gaan ze het doen zoals psg
  • Mario Deroo

    6 jaar geleden
    Hij is een zwakke competitie gewoon. Kan niet mee in Spanje. Wordt een rijke bankzitter
  • Tim Peeters

    6 jaar geleden
    Het lijkt in ieder geval het juiste moment. Volgend jaar 27 en dan komen je piekjaren. Bij Chelsea alles bewezen - 2 titels de voorbije 3 jaar. Real voorlopig aan een zwak seizoen bezig - als ze eruit gaan tegen PSG is het seizoen mislukt - en met een Ronaldo op leeftijd en Bale die van blessure naar blessure sukkelt lijkt het moment daar voor de wissel van de wacht.
  • Jos driesen

    6 jaar geleden
    Man man hier zitten toch nen hoop voetbalkenners ze... Ale da denken ze toch. Te weinig actieradius, te weinig diepte... wat heeft de Bruyne al bereikt??? Niiiiiiks, kijk anders naar de palmares van hazard