photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Burgemeester Vorst ontkent dat shoppende agenten niet tussenkwamen bij overval

Het klopt niet dat een ploeg van de politiezone Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst) in maart niet zou tussengekomen zijn bij een overval op een kledingwinkel in Anderlecht omdat ze zelf in het Westland Shopping Center inkopen aan het doen waren. De kranten Het Nieuwsblad en La Capitale hadden dat gemeld op gezag van DéFi-gemeenteraadslid Alain Kestemont, maar het verhaal wordt met klem tegengesproken door burgemeester Marc-Jean Ghyssels van Vorst, ook voorzitter van het politiecollege.

27 reacties

  • linda thinks

    6 jaar geleden
    Jef Lois winkelen tijdens hun werk in de privé krijg je je C4 ? al wie op de baan zit voor zijn werk doet dat weleens en jef ook alle bedienden die tijdens hun uren surfen of op hun smatfone tokkelen ook c4 ? dan zijn alle kantoren binnen het jaar leeg zelfs de parlementen en gemeenteraden want die doen dat ook zelfs terwijl er gefilmd word vooor villa politica
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Klacht indienen tegen het stuk vuil, genaamd kesteloot, misschien? Die agenten voerden een opdracht uit, en worden door dat stuk ... publiek aan de schandpaal genageld.
  • Donald Trompet

    6 jaar geleden
    Natuurlijk ontkennen ze... Typisch België waar de regering, justitie, politie alles in potjes en kruiken steken.
  • HUBERT VANHOVE

    6 jaar geleden
    Lois ik zou geen eten willen geven aan diegenen die onder de werkuren prive zaken afhandelen of afspraakjes maken misschien ook even in de spiegel kijken
  • Karel Flanders

    6 jaar geleden
    Ze rijden allemaal in een prioritair voertuig maar kennen de prioriteiten van hun job blijkbaar niet goed. Wie aan anderen oplegt wat het volk moet doen, politie en politici dus, moeten zelf ook de regels volgen of ook gesanctioneerd worden.