© vier

‘Naakte’ idioot gespot op het strand

In zijn tweede seizoen doet De Idioten het zonder Philippe Geubels, maar wordt wel elke week een “top-BV” uitgenodigd om de idioten uit te dagen. Sarah Vandeursen durft het vanavond alvast aan om zo goed als naakt het strand op te gaan.

tdl

“Vanaf hoeveel meter afstand denken de mensen dat ik naakt ben?” Dát is de vraag die Sarah Vandeursen beantwoordt in de eerste aflevering van De Idioten. Samen met Pedro Elias trekt ze naar het strand, maar niet zonder vleeskleurig ondergoed met op de juiste plaatsen “de juiste tekeningen”. Het resultaat is een filmpje vol vragende blikken.

Vandeursen geeft toe dat het een bizarre uitstap was: “Dit is weer zo’n idee dat je op een vergadering uitspreekt en waarvan je meteen denkt: verdorie, ik ben wel degene die het mag uitvoeren...”

“Ik moet toegeven dat het een speciale dag is geworden. Ik voelde aardig wat blikken mijn kant uitgaan. Echt aangesproken ben ik niet, de mensen hadden snel door dat ik niet naakt was als ze dichterbij kwamen.”

“Bij alles wat we doen in dit programma, komt wel iets van schaamte of vernedering kijken. Dan viel dit nogal mee. Waarom we dit doen? Omdat er meer nood is aan positieve zinloosheid. Zo eenvoudig is dat.”

© vier

INFO

De Idioten, om 20.35u op Vier

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER