De kans dat u zondag en maandag moet blazen, is erg klein, klinkt het.
Volledig scherm
De kans dat u zondag en maandag moet blazen, is erg klein, klinkt het. © BELGA

Amper bobcontroles op oudjaar: "Zelfs voor kleine controles zijn er te weinig agenten"

U zal amper moet blazen tijdens het eindejaarsweekend. Dat meldt politievakbond VSOA aan VTM Nieuws. Reden: er zijn te weinig agenten. De meesten worden ingeschakeld om de verschillende nieuwjaarsevenementen in ons land te beveiligen.

139 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Tanks inzetten. . . Onozelaars
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Het is dan ook logisch dat in beveiliging hun prioriteit ligt. Er zijn de laatste 5 jaar meer mensen gestorven door aanslagen dan door alcohol in het verkeer! het is gewoon een geval van prioriteiten dus. Men had dit gewoon niet mogen zeggen, nu weet iedereen dat er een kleinere kans is op dronken betrapt te worden...
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Koendere Deirlinck, je kan wel degelijk je boete "afbetalen" als je financiele toestand het niet toelaat volledig het bedrag op te hoesten kan je zeer zeker met een aange-tekend schrijven je voorstel om maandelijks 100 euro te betalen tot de som vereffend is en 't zelfs je volste recht.
  • Jeaninne Bonduwe

    6 jaar geleden
    Inkomsten zijn aan het zakken, dan moet je “ de vijand” valse waarheden vertellen zodat ze weer te voorschokn komen om dan hard toe te slaan... wolven in schapenvacht.
  • adam naaktgeboren

    6 jaar geleden
    Ik moet op 1/1/2018 gaan werken om 6u45. Mijn echtgenote heeft nachtdienst op oudejaar. We werken wel te verstaan in een PRIVÉ ziekenhuis met heel wat minder voordelen. Geen 200% compensatie,...