De verdachte van de sackjacking in Asse, een jongeman uit de provincie Luik, kon ingerekend worden met behulp van een politiehelikopter. (Archieffoto)
Volledig scherm
De verdachte van de sackjacking in Asse, een jongeman uit de provincie Luik, kon ingerekend worden met behulp van een politiehelikopter. (Archieffoto) © CHRISTOPHE LERMYTE

Vier overvallen in Halle-Vilvoorde in 24 uur tijd

De afgelopen 24 uur zijn in het gerechtelijk arrondissement Halle-Vilvoorde vier overvallen gepleegd. Bij één daarvan kon de dader opgepakt worden na een achtervolging, waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde

28 reacties

  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    dat is dat nieuws dat VTM vorige week op tv kwam woning inbraken sterk gedaald
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    Het hoofd van de lokale politie is nog steeds de burgemeester. Zou hij niet beter zorgen voor de veiligheid van zijn onderdanen ipv groene stemmen te ronselen met een bos te beloven terwijl hij een miljoenen contract heeft getekend om de grond te ontwikkelen! Of is het net de bedoeling een miljoenenclaim te betalen met overheidsgeld om nadien een "leuk" postje te krijgen in dat bedrijf!
  • Eric Grosemans

    6 jaar geleden
    Er waren geen overvallen in Halle of Vilvoorde, wel in oa Dilbeek. En wie deelt daar de lakens uit? Toch wel de nva zeker. Let dus een beetje op alvorens weer de sossen te beschuldigen.
  • Erik Henderickx

    6 jaar geleden
    't Zijn dure dagen voor iedereen nietwaar?
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Sommigen kennen het verschil waarschijnlijk niet tussen een stad en een gerechtelijk arrondissement.