BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Veel winkels nog open op 31 december

Op zondag 31 december zullen heel wat winkels open zijn. Vooral voedingswinkels en supermarkten leveren een extra inspanning voor mensen nog op het allerlaatste moment cadeautjes willen kopen of voedingsmiddelen willen inslaan. Veel winkels zullen wel vroeger sluiten dan op een normale openingsdag.

10 reacties

  • bert adrian

    6 jaar geleden
    Ik werk zelf reeds 14jaar in retail en soms zijn die zondagopeningen lucratief, maar meestal dienen ze als tijdsverdrijf voor Nederlanders die eens een dagje willen windowshoppen. Het gaat in steden zoals Antwerpen meer om toeristen aan te trekken dan om de winkelier die verwacht wordt zijn zondagsrust op te geven voor niks opbrengst. Eigenlijk triestig aangezien de meerderheid van de Belgen liever ver weg blijft van dit soort initiatieven en best begrijpt dat dit alles eigenlijk niet nodig is.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Belachelijk die mensen moeten voor mij niet open zijn op zondag dat is enkel voor die sukkels die dat wel vinden maar zou es willen weten hoeveel en wanneer zij werken!
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Noella inderdaad
  • Julien Letschert

    6 jaar geleden
    Wie graag op zondag gaat shoppen moet dan ook maar zelf in de winkels staan. Of denken jullie dat het personeel er overal extra voor betaald worden? Wie graag op zondag shopt is een grote egoist. Hebben zo genaamd geen tijd in de week. Wie zie je op zondag in de winkels? Toeristen en gepensioneerden...en komen dan nog het liefst tegen sluitingstijd....bende losers !!!
  • Dirk D'hont

    6 jaar geleden
    De extra inspanningen komen van mensen die extra invallen als tijdelijke werkkracht in de hoop ooit vast werk te hebben. Alle lof aan hen en veel moed in 2018.