epa
Volledig scherm
© epa

Brussels Airlines overschrijdt kaap van 9 miljoen passagiers per jaar

Brussels Airlines zal dit jaar de kaap van 9 miljoen passagiers hebben overschreden. Dat zegt de Belgische luchtvaartmaatschappij vrijdag in een persbericht waarin ze terugblikt op "een positieve 15de verjaardag". 

12 reacties

  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Amai de luchtvervuiling,gewoon wat meer accijnzen leggen op de kerosine?
  • Maxence Le Grelle

    6 jaar geleden
    Moet men hier werkelijk fier op zijn?
  • Roger Duyssens

    6 jaar geleden
    Is het dan niet logisch dat men in Brussel last heeft van lawaai hoe meer vluchten hoe meer lawaai en hoe meer nachtlawaai als men de vrachtvluchten daar ook nog moet tussen plaatsen. De goedkopere chartervluchten gebeuren ook niet met vliegtuigen met beperkte geluidsuitstoot.
  • victor vandesande

    6 jaar geleden
    internationaal is er overeengekomen dat er geen accijnzen op kerosine geheven worden..en BA is een volledig privemaatschappij niks van de staat mee rin in tegenstelling tot Sabena en BA maakt winst. Wat is het probleem, eens een Belgisch bedrijf ( wel onder controle van Lufthansa ) dat het goed doet. Jaloers dat er geen vastbenoemde fils a papa ambtenaarkes inzitten ?
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Uitstekend resultaat. Het is een goede maatschappij die nog respect heeft voor passagiers (en niet zoals bepaalde zogezegde "low cost") . Het staat ons toe heel wat rechtstreekse vluchten te hebben ipv van transit vluchten.