ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Na de bierprijs nu ook een hogere frisdrankprijs vanaf maandag?

Nadat eerder al bekend raakte dat de bierprijs op 1 januari zou stijgen, wordt nu mogelijk ook de frisdrank duurder in 2018. Althans, als de producenten beslissen de verhoogde accijnzen door te rekenen aan de consument.

128 reacties

  • Lodewijk CAENEN

    6 jaar geleden
    En dan blijven stemmen voor Francken en NVA, omwille van het immigratiebeleid, maar vergeten dat ze geen euro overhouden om nog een boterham te eten. Niks NVA voor mij.
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Wie dicht bij de grens woont weet wat te doen....
  • Daniel Bamps

    6 jaar geleden
    Bij de invoering van de euro zou er voor de condument niks duurder worden. Welke politiekers hebben dat destijds aan het plebs verteld. 1 ding weet ik zeker , het was niemand van de NVA want die bestond toen niet. Degenen die Nu op de NVA schieten zijn degenen die ons toen voorgelogen hebben.
  • Cyriel Van De Pol

    6 jaar geleden
    Wij kopen al lang alles net over de grens , lekker goedkoop tegen over hier . En onze polletiekers met hun koppen in de krant , dat de begroting in orde is met een overschot , maar zo kan een kind uit het eerst studiejaar het ook , ze maken alles zo duur en stelen zo veel als nodig van de werkmens tot dat het plaatje klop , en dan in het groot verkondigen dat ze goed werk geleverd hebben , de schaamte voorbij .
  • ANTONIO POL

    6 jaar geleden
    En hop, nog meer kandidaten om in het buitenland inkopen te doen! En de NCO's maar klagen dat er niet genoeg gekocht wordt in Belgie. Hahaha!!!