Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas.
Volledig scherm
Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas. © BELGA

Aantal transmigranten op snelwegparkings nam de afgelopen vijf jaar fors toe

Het aantal transmigranten dat betrapt wordt op onze snelwegparkings is de afgelopen vijf jaar fors gestegen. In hun poging in vrachtwagens te sluipen, gaan ze steeds agressiever te werk. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas opvroeg bij Binnenlandse Zaken.

29 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    De omgekeerde wereld: politie moet niet optreden ná klachten maar ervoor zorgen dat vrachtwagenchauffeurs veilig hun job kunnen doen door transmigranten van de snelweg te plukken ipv de werkende mens te flitsen maar ja: linkse idioten betogen om ze hier te houden: laat die dan maar de snelwegen bewaken!!
  • Eric Grosemans

    6 jaar geleden
    guido vermeyen, laat die parkings nu net baden in het licht. Daaraan ziet ge dat verlichting niets oplost maar het probleem dikwijls erger maakt.
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Als ik onderstaande commentaren lees ben ik beschaamd om Belg te zijn, ben ik beschaamd om mens te zijn. In welke rotte egoïstische rechtse maatschappij leven we nu toch! Enkel maar haat en ikke, ikke, ikke. Ik hoop voor 2018 dat we terug een hartelijk volk worden in plaats van zure egoisten
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    René Lenaerts totaal verkeerde redenering na de brexit bepalen de britten zelf wie er binnen en buiten gaat transitmigranten zulllen niet eens van de boot geraken en direkt mee terug moeten varen
  • Lewis De Leeuw

    6 jaar geleden
    Ach ja, Yvo, daarom dat BDW in Marokko viert nu? Die denkt alleen aan zichzelf! En jullie laten zich opnieuw vangen.