AFP
Volledig scherm
© AFP

FT buitenland: Dries Mertens wint zuinig van Crotone, Napoli sluit 2017 af als leider in de Serie A

Buitenlands voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de buitenlandse voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk buitenland.

7 reacties

  • Carol Vander Cruyssen

    6 jaar geleden
    Wat mij wel enorm opvalt, is dat Kompany zijn blessures meestal oploopt in de eerste 10 minuten van een wedstrijd. Trek het maar eens na. Slechte opwarming voor aanvang van zijn wedstrijden???
  • Sandra Adriaens

    6 jaar geleden
    Man City zal geen al te slecht nieuws over hem willen brengen. Ze moeten hem nog kunnen verkopen (indien mogelijk). In de UK hemelen ze graag hun spelers op trouwens. Het is koopwaar ... commerce.
  • Luc Van Campenhout

    6 jaar geleden
    Helaas, helaas. 1 zekerheid in het leven : Alles is eindig. Stel dat de beste Belgische verdedigende voetballer - Vincent Kompany- nog 10 wedstrijden kan meegaan. Laat hem die dan sparen voor het WK. Dus Man.City : ontsla hem a.u.b. nu in winterstop en laat hem gratis naar Anderlecht terugkeren. Met het "revalidatie" voetbal van Anderlecht komt hij net op tijd in orde voor die 10 wedstrijden in het WK...
  • Erwin Gryspeert

    6 jaar geleden
    Naar Lourdes misschien?? En dan nog als hij nu weer hersteld zou zijn, als, als, hij kent er geen pepernoot van. De best betaalde sporter ooit stop (als je rekent wat hij ooit heeft gepresteerd) maar het is wel geweest.
  • Davy Rossem

    6 jaar geleden
    Ik zal het nog eens zeggen: Beste Vincent k. Uw carrière op het hoogste niveau is al lang over. Ook het wk in Rusland zal niet meer aan jou besteed zijn. Tenzij Martinez er mee kan leven dat hij na 1 match al over een verdediger minder kan beschikken.