Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tegenstanders van Francken organiseren morgen protestactie

Voor het centraal station in Brussel wordt morgen om 11.00 uur een protestactie georganiseerd door de tegenstanders van het asielbeleid van Theo Francken (N-VA). De organisatoren, die het evenement hebben aangekondigd op Facebook, eisen het ontslag van de staatssecretaris voor Asiel en Migratie.

154 reacties

  • Van velthem Jean marie

    6 jaar geleden
    Het weer eens mensen met geen geverstant. Sory voor ne groeien belge
  • Isabel da Silva

    6 jaar geleden
    Natuurlik met de toestemming van het corrupte Brusselse stadsbestuur ! Mijn gedacht !
  • Johan Fransens

    6 jaar geleden
    Ik wil iedere voorstander vragen om thuis te blijven. Zou er dan morgen in de krant staan 10.000.000 voorstanders vzn Franken blijven thuis?
  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    Die tegenstanders van Francken hebben toch reeds allemaal een vluchteling in huis genomen en staan in voor hun levensonderhoud, hoop ik. Zo niet , zijn het verdomde hypocrieten.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Rosanne Van Daele, respect voor iemand met een andere mening is je ook niet aangeleerd denk ik. Je hebt het recht om niet akkoord te gaan met het asielbeleid van staatssecretaris Francken, maar wie van de tegenstanders brengt de oplossing aan, mijn ervaring is dat veel tegenstanders enkel hun eigen privileges verdedigen, mevrouw Peraïta verdedigde op de eerste plaats haar eigen inkomen, de roepers worden goed betaald en de zwijgende vrijwilliger kan gratis aan de slag.