ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Nieuwe datingapp gebruikt DNA om ware liefde te vinden en hij belooft vuurwerk

WetenschapNog altijd de ware niet gevonden en je geloof in de traditionele datingapps een beetje kwijt? Dan is er een nieuwe ontwikkeling die je misschien kan interesseren. In de Verenigde Staten wordt in februari volgend jaar een nieuwe app op de markt gebracht die mensen probeert te matchen op basis van hun genetisch materiaal in combinatie met hun profiel op sociale media.

6 reacties

  • Albert Vercauteren

    6 jaar geleden
    Net DNA kit gekocht. Match perfect met lege portefeulle
  • Han Johnny

    6 jaar geleden
    Ja, want ik wil vooral dat een random site mijn DNA heeft. Daag.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    20 jaar geleden werd je uitgelachen als je online iemand leerde kennen. Zie hoe de tijden veranderd zijn. Maar ja, er zijn altijd pioniers nodig die de weg vrijmaken voor de meute.
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Wat is er mis met gewoon op stap te gaan, plezier te hebben en zo in de praktijk jouw compatibel DNA bij andere aanwezigen op te snuiven om zo een match te vinden in realiteit? Enkel naar DNA kijken is ook niet de oplossing, want volgens het DNA ben je misschien een match, maar vindt je elkaars uiterlijk of karakter toch niet zo mooi en is het toch een flop.
  • Michel de Coorebyter

    6 jaar geleden
    Werd hier al 10 jaar geleden aan gedacht, maar om privacy redenen afgevoerd. Is er iets persoonlijker dan DNA? Daar kan je ontzettend veel uit halen van een persoon, dit is echt gevaarlijk.