Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Agbo krijgt proces-verbaal voor middelvinger richting Kortrijk-fans

Jupiler Pro LeagueUche Agbo die meermaals zijn middelvinger opstak. Standard dat zich ergert aan KVK-fans die “racistische” geluiden zouden hebben laten horen. En een pv van de politie. KV Kortrijk-Standard (2-1) krijgt een serieus staartje.

13 reacties

  • Ludo Reyniers

    6 jaar geleden
    Wat een marginaal volkje zeg die Kortrijk supporters, lager dan laag. En KV. Kortrijk zelf gaat hier ook zwaar in de fout door hun veel te slappe reactie!
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Ja Standard, voor spelers als Agbo, Bokadi, Luchkevitsch, Pocognoli, Sa en Cop daar zitten we niet op te wachten! Koop goede spelers met een goed profiel (lees karakter) en dan krijg je zo'n miserie niet. Wat brengen ze trouwens de ploeg bij? Niets dan fouten maken en provoceren, weg ermee!!
  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    3 maand schorsen zonder pardon,trouwens een speler moet de kortste weg over het terrein naar de Kleedkamers nemen bij een uitsluiting en is in de neutraal zone niets meer vergeten.
  • Patrick Weyers

    6 jaar geleden
    Hetzelfde verhaal als in onze maatschappij. Zij mogen wel vanalles en bij een reactie daarop van ons zijn we racisten.
  • anti play off

    6 jaar geleden
    fair play en respect moey toegepast worden, maar dit moet van 2 kanten komen. Wil niet zeggen dat ik goedkeur dat een speler met voorbeeldfunctie hierop moet reageren. Maar uiteindelijk heeft toch iedereen een voorbeeldfunctie.