Onze vier analisten: Marc Degryse, Marc Degryse, Filip Dewulf en Niels Albert.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze vier analisten: Marc Degryse, Marc Degryse, Filip Dewulf en Niels Albert. © Credit Sigfrid Eggers.

Onze HLN-analisten blikken vooruit naar 2018: "Brazilië of Duitsland verslaan in de kwartfinale: dat is het minimum voor de Duivels" - "Ik denk dat Van der Haar wereldkampioen wordt"

SportEen grand slam winnen, dat is de nieuwe, grote uitdaging voor ­David Goffin. Kevin De Bruyne moet zegevieren in de Champions League en de Rode Duivels moeten Brazilië of Duitsland oprollen. Dan ligt de weg helemaal open om in Rusland wereldkampioen voetbal te worden. Oliver Naesen wordt nog beter dan Greg Van Avermaet en Nafi Thiam breekt het wereldrecord op de zevenkamp. Het sportjaar 2018, nu al voor u genadeloos gefileerd door onze vier sportanalisten Filip Dewulf (45), Niels Albert (31), Marc Degryse (52) en Tom Boonen (37).

10 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Ja en Swings rijdt Kramer op anderhalve ronde (600 meter) op de 10.000 meter. En rijdt daarmee het wereldrecord van Ted-Jan Bloemen aan flarden.
  • Abdelmalik Malik

    6 jaar geleden
    Zelf B team van Duitsland wint tegen België,spelen een veel hoger tempo en heel efficiënt
  • Rudi Meulemeester

    6 jaar geleden
    Mr Mertens, volgens Markske was Lucas Biglia een overroepen, matige speler. Is kapitein geworden bij Lazio, versierde een lucratieve transfer nr Milan en is vaste waarde bij de Argentijnse nat ploeg. Tja. Orakelde als specialist dokter enkele maanden terug dat Kompany nooit meer zou spelen. Tja. Zijn commentaar tijdens de befaamde remontada van Barça kan ook tellen. En zo heb ik er wel nog een voorraad.
  • Geert De Decker

    6 jaar geleden
    Dus België, Duitsland en Brazilië zijn al zeker van de kwartfinale? Knap
  • Guido Mertens

    6 jaar geleden
    Beste Rudi, ik heb Marc nog niet veel onzin weten uitkramen. Mat hem als trainer van de Rode Duivels zouden we misschien ooit eens iets kunnen bereiken. Om maar een voorbeeld te geven: Kevin De Bruyne heeft zijn beste matchen bij de Belgische ploeg gespeeld als E. Hazard er niet bij was....