© @Instagram/ Beyoncé

Beyoncé deelt limonaderecept van grootmoeder

Met haar meest recente album 'Lemonade' bestormt Beyoncé alle internationale hitlijsten. In de titel van het album refereert de zangeres overduidelijk naar de ontrouw van haar echtgenoot, maar Queen B blijkt ook een grote fan van het drankje zelf, meer bepaald de citroenlimonade van haar grootmoeder. Ze deelt dan ook het familierecept met haar fans.

VVA

Beyoncé houdt er blijkbaar wel van om familietradities in eer te houden. Tussen haar shows door maakt ze graag tijd vrij om in haar eigen keuken citroenlimonade te maken. Het recept behoort haar overleden grootmoeder, Agnéz Deréon, toe en Beyoncé deelt het recept maar al te graag met haar grote schare fans. Ideaal voor zonnige, dorstige dagen.

Benodigdheden:

een halve liter water

acht citroenen

225 gram suiker

2 warerkannen

een propere handdoek

Bereidingswijze:

Pers acht citroenen uit en verzamel de zeste van een halve citroen. Giet nu een halve liter water in een waterkan en voeg er het citroensap, de citroenzeste en de suiker aan toe. Haal de tweede waterkan boven en giet de limonade van de ene kan in de andere over. Herhaal dit enkele keren tot de limonade goed gemengd is. Zeef uiteindelijk de limonade met een propere handdoek, zodat de limonade van alle vruchtenpulp, zestedeeltjes en eventueel pitjes wordt ontdaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer