© Instagram

© AFP

thumbnail: null
thumbnail: null

Messi heeft goed nieuws voor Barcelona en verrast fans met opvallende foto

Lionel Messi lijkt hersteld van de liesblessure die hem deze week de interland tegen Venezuela kostte. De Argentijnse sterspeler verscheen donderdag op het trainingsveld van zijn club FC Barcelona. Hij werkte er het eerste deel van de groepstraining af. Daarna volgden nog enkele specifieke oefeningen, zo meldt Barça.

Messi moest dinsdag passen voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Venezuela (2-2). Hij sukkelde met overbelastingsverschijnselen. Enkele dagen eerder had de aanvaller zijn land voorbij Uruguay geloodst in zijn eerste interland sinds zijn ‘comeback’ bij de Albiceleste. FC Barcelona ontvangt zaterdag Alaves op de derde speeldag in de Primera Division.

Puppy's worden groot...

Vroeger was Messi karig met details uit zijn privé-leven maar tegenwoordig gunt hij zijn fans steeds meer kijk op zijn leven achter de schermen. Op zijn Instagram verraste hij nu zijn fans met een opvallende foto. Kenners wisten al dat hij een hond had, acht maanden geleden postte hij al een foto van een mastiff-puppy, maar puppy's worden groot...

 

Nuevo integrante de mi familia !!??. Gracias amor por este regalo hermosooo @antoroccuzzo88

Een foto die is geplaatst door Leo Messi (@leomessi) op

 

Primeros pasos de matu ??????

Een video die is geplaatst door Leo Messi (@leomessi) op

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer