BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Een staande ovatie! Grootse Van der Poel kent pech maar peuzelt Van Aert nadien met huid en haar op

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft de zesde manche van de Superprestige op zak gestoken. Onder het magnifieke kunstlicht in Diegem voerde de Nederlander een kunststukje op. Een vroege valpartij en een lekke band deerden hem niet, halfweg cross ging hij met een fenomenale versnelling op en over Wout van Aert. De wereldkampioen werd twee op een kleine minuut, Laurens Sweeck was 'the best of the rest.' 

96 reacties

  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Hopelijk kunnen we later nog zeggen dat het Van Der Poel is en niet Van Der Pil Armstrong was ook een fenomeen die niet moe kwam tijdens wedstrijd Bij Wout zie je vermoeidheid bij het fenomeen niet in tegendeel rijdt steeds sneller!!!
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Het is de betere dit jaar met 21 overwinningen is dat overduidelijk. Het WK is eerder een loterij waar veel van de dag afhangt al zou die tittel ook oververfijnd zijn. Woutje komt 5 % te kort tegen VD Poel.
  • Martijn Pielaat

    6 jaar geleden
    Jammer van zijn Stevens fiets. Dat zijn mooie exemplaren. Ben benieuwd naar de Canyons
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Moeten die ook geen plasje afgeven na de wedstrijd? Of is dat verleden tijd? Een winnaar is een winnaar, maar word in het veldrijden ook nog een controle gedaan?
  • Jan Jansens

    6 jaar geleden
    Ik zie hem graag rijden het talent loopt er van af. Hij is op alle vlakken momenteel de beste.