BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De hegemonie van Van der Poel in Diegem gaat voort: zo straf is zijn vierde zege op rij

VeldrijdenAls Mathieu van der Poel aan de start staat in Diegem, mag je er bijna gif op innemen dat hij aan de haal gaat met de oppergaai. Sinds de Nederlander in 2011 een eerste keer aan de start verscheen, won hij iedere keer. Na zijn straffe stunt van vanavond zit hij al aan vier opeenvolgende zeges bij de profs in Diegem. Maar hoe straf is die reeks? Als we de cijfers er bijnemen, dan doen enkel Roland Liboton en Sven Nys beter.

10 reacties

  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Wilfried Vanden Berg. Hahahahaha, jij kan het weten!!!!
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Heel goed gezegd Ad van dalen,in plaats van grote kampioenen te eren..... hen afbreken zit blijkbaar in de genen van veel Belgen.
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Waar zijn de meeste fenomenen aan ten onder gegaan ??? Er is blijkbaar maar één renner die niet vermoeid raakt zelfs tegen abnormale snelheden en daar geloof ik al lang niet meer in Hopelijk ben ik mis
  • maurits sanders

    6 jaar geleden
    Nijs had veel meer tegenstanders dan CDO juist van aerdt dat is alles
  • ad van dalen

    6 jaar geleden
    Vind het leuk om te lezen, die afgunst omdat het een nederlander is. Volgens mij was het een belgische die met een motortje reed. Kijk de afgunst eens richting Sven Nys toen die bijna alles won. Ondanks dat het een belg is. Afgunst en jaloersheid is een slechte karaktertrek. helaas hebben de belgen niet die openheid en het eerlijke rechtuit zeggen wat men in Nederland wel heeft. Een ander dat gunnen wat iedereen zichzelf gunt is een mooie en belangrijke eigenschap.