Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Afscheidnemende Phil Taylor gaat voor zeventiende wereldtitel, topfavoriet Van Gerwen verrassend uitgeschakeld

WK DartsPhil Taylor (PDC-6) kan nog steeds met een zeventiende wereldtitel afscheid nemen van een prachtige loopbaan. De meest succesvolle darter aller tijden plaatste zich in het Alexandra Palace van Londen voor de finale van het WK door de Welshman Jamie Lewis (PDC-46) met 6-1 te verslaan. Tegenstander: Rob Cross, die Michael van Gerwen in de halve finale vloerde.

6 reacties

  • Jan Jansen

    6 jaar geleden
    Nederland heeft al 7 dartswereldtitels! Hoeveel heeft Belgie er?
  • jans van Oosten

    6 jaar geleden
    Wat een typische Belgische reacties weer. Hij was als eerste geplaatst voor het toernooi. Hoezo mag je hem dan geen titelfavoriet noemen?! Niemand is vooraf zeker van winst en het fabeltje dat "Hollanders" zo zijn is net zo'n vooroordeel dat Belgen dom zijn. Alhoewel ik soms begin te twijfelen....
  • Nick Mees

    6 jaar geleden
    Hij had er al veel vroeger moeten uitgaan!
  • Jan Jansen

    6 jaar geleden
    Dat is Nederlandse winnaarsmentaliteit. Zoals ze dat ook in Duitsland Engeland, etc hebben! Daarom heeft Nederland zoveel meer titels in de sport dan Belgie ( kijk naar Olympische Spelen, volleybal, hockey, darts, voetbal etc) Dat het niet altijd lukt te winnen kan gebeuren, dat er soms mindere periodes zijn ( zoals nu met voetbal) kan gebeuren maar geloven in eigen kunnen!
  • Wesly Hermans

    6 jaar geleden
    Inderdaad Dirk, al tellen voordat em vergeven is. Typisch hollands.