thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Laatste dag van 2017: regen en stevige rukwinden, code geel voor nieuwjaarsnacht: "Wees waakzaam"

Het jaar 2017 wordt uitgezwaaid met flink wat regen en stevige rukwinden. Ook nieuwjaarsnacht verloopt wisselvallig en met kans op buien. De rukwinden kunnen lokaal oplopen tot meer dan 80 kilometer per uur. Het KMI vaardigt daarom in het hele land een code geel uit voor komende nacht en roept op waakzaam te zijn.

10 reacties

  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Ik zal er heel waarschijnlijk geen last van hebben tenzij er een orkaan op ons huis doorkomt. Voor mij zal dit een gewone avond zijn zoals een andere en heel waarschijnlijk lig ik om 22u15 al in mijn bed (en in feite zelfs al veel vroeger daar ik tv kijk vanuit mijn bed), na het einde van de catch op tv
  • Lesley Huyens

    6 jaar geleden
    Inderdaad van John. Wij hebben al jaren amper winter en veel te hete zomers. Van mei tot september dik over de 20 graden. Oktober tot januari temperaturen van over de 10 graden en dan begint het opnieuw te stijgen naar 20 graden. En dan nog durven mensen zeggen dat we hier te weinig warme dagen hebben. Terwijl het eens goed zou moeten vriezen om bacteriën dood te krijgen die in de lucht blijven hangen. Hoe kunnen mensen het nu normaal vinden dat we eind december 15 graden hebben?
  • Ronny Rombaut

    6 jaar geleden
    Wees waakzaam? Wanneer dan wel? Als het waait, er 4 cm sneeuw ligt, het -1°C wordt, ... Mag een mens nog gewoon leven zonder die belachelijke "waarschuwingen"?
  • Lewis De Leeuw

    6 jaar geleden
    Je kan ook op de noordpool gaan wonen als je sneeuw en kou de wil.
  • Pieter Geeraerts

    6 jaar geleden
    vooral in het westen veel regen vandaag mogelijk al voor tien uur