photonews
Volledig scherm
© photonews

Twintiger wurgt vader en begraaft hem in bos

Een man uit Farciennes (Henegouwen) van 21 jaar is vrijdag aangehouden omdat hij zijn vader zou vermoord hebben. Dat zegt een bron dichtbij het onderzoek. Nadat hij de verdwijning van zijn vader in scène had gezet, heeft hij nu bekend dat hij hem gewurgd heeft na een ruzie en zijn lichaam in een bos begraven heeft.

11 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Soms zijn er wel ouders die niets om hun kinderen geven ! Bezin eer je aan kinderen begint, maar dat doen velen niet . Later kijken ze vebaasd als diezelfde kinderen niets om hun ouders geven . Heel erge toestanden in ons sociaal recht he Van Deursen en Geens .
  • Kurt Maes

    6 jaar geleden
    Veel sterkte gewenst aan de moeder en de familie van zowel het slachtoffer als de dader en moeder. Tot onze spijt moeten we toch wel vaststellen waartoe een vechtscheiding kan lijden.
  • Jos Indigne

    6 jaar geleden
    Sterkte aan de familie en vrienden
  • Adam madA

    6 jaar geleden
    Familiedramas komen overal voor en het is zeker geen etnisch gerelateerd verschijnsel wat de vraag oproept is het misschien zo dat we in een tijd leven waar de mensen weinig of geen normbesef meer hebben en waar een mensenleven niet veel waarde heeft
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Ook een gelukkig nieuwjaar zou ik zeggen! Foei, dat mensen dit elkaar kunnen aandoen!