Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Vijftiger betrapt gauwdief op Oude Markt in Leuven en krijgt kapot glas in oog: slachtoffer zwaargewond en ondertussen geopereerd

Op de Leuvense Oude Markt is afgelopen nacht een man zwaargewond geraakt toen hij een gauwdief op heterdaad betrapte. Deze was daar niet mee gediend en sloeg doelbewust een glas stuk en sloeg daarmee in de richting van het oog van een 55-jarige Leuvenaar.

25 reacties

  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    In België wordt de 55-jarige Leuvenaar waarschijnlijk vervolgd en de gauwdief vrijgelaten met excuses van het gerecht.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Een fijne nieuwjaar voor deze hulpvaardige 55-jarige...in het vervolg mag de politie even rap komen als bij een diefstal: de volgende morgen wegens onderbezetting voor feest evenementen, dan had de begrafenisondernemer meteen mee kunnen komen voor de woesteling..
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Toebak zal wel zorgen dat die tegen 6u terug vrij is..
  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    en hoe zal de advocaat zijn pleidooi houden ... "ach mr. de rechter hij viel, daarbij brak zijn glas en toen die andere man aan de toog op zijn schouder tikte draaide hij zich haastig om en dit zonder eraan te denken dat hij een gebroken glas vast had. Dus niks opzettelijk mr. de rechter, ge moogt hem gerust laten gaan (hij zal dat BIJ DEZE MAN zeker niet meer doen)" En aan iedere oprechte persoon prettige feesten toegewenst.
  • Bruno willems

    6 jaar geleden
    Morgen vrij want hij is slachtoffer