EPA
Volledig scherm
© EPA

Tijdlang wereldwijde storing bij WhatsApp: oorzaak nog niet bekend

Berichtenservice WhatsApp heeft vanavond te kampen met een storing. Veel gebruikers konden vanaf zeven uur geen berichten meer versturen en ontvangen. 

14 reacties

  • Hans Verbeke

    6 jaar geleden
    Ook gemerkt. Mijn ventje werkt op zee in het buitenland en niet thuis met die dagen. WhatsApp is dus super handig. Was dus wel erg ongemakkelijk voor ons toen we merkten dat deze niet meer werkte. Maar gelukkig is dan nog messenger
  • Miguel Leboucq

    6 jaar geleden
    Alsof men niet kan leven zonder die gadgets
  • Debbie L.

    6 jaar geleden
    Schandalig!
  • Henri vanderhoven

    6 jaar geleden
    Ik wist al niet wat iedereen plots tegen elkaar te zeggen had....maar 't heeft gelukkig niet te lang voor hen geduurd. Whahahahaah
  • Gabriel Lozano-Moran

    6 jaar geleden
    Ik zie de krantenkop voor me: “WhatsApp plat wereldwijd, mensen praten met andere mensen in zelfde ruimte”.
  1. Amerikaan ontvangt gsm-factuur van 143.000 dollar na vakantie in Europa (en ook voor ons is het altijd opletten in dit land)

    Amerikaan ontvangt gsm-fac­tuur van 143.000 dollar na vakantie in Europa (en ook voor ons is het altijd opletten in dit land)

    Een Amerikaan heeft een gsm-factuur van meer dan 143.000 dollar (134.000 euro) in de bus gekregen na zijn vakantie in Europa. De man uit Florida had erg genoten van zijn reis naar Zwitserland, maar viel van zijn stoel toen hij achteraf plots de peperdure rekening kreeg. Het verhaal toont nog maar eens aan hoe goed je soms moet oppassen als je naar het buitenland op reis gaat. Ook wij moeten in Zwitserland goed opletten als we een hoge gsm-rekening willen vermijden.
  2. 'Stellar Blade' werd fel gehypet, maar dit fonkelende mes had nog wat geslepen moeten worden
    gamereview

    'Stellar Blade' werd fel gehypet, maar dit fonkelende mes had nog wat geslepen moeten worden

    Als je ‘Stellar Blade’ opstart en in de instellingen duikt, vind je daar een optie om de paardenstaart van hoofdpersonage EVE kort of lang te maken. Dat heeft buiten het cosmetische effect geen enkele impact op het spel zelf, maar blijkbaar vonden de makers het belangrijk om je die keuze te geven. Bizar dan dat die paardenstaart in kwestie er tijdens het spelen uitziet als stukken droge spaghetti die met elastiekjes aan elkaar zijn geplakt. Lange of korte stukken droge spaghetti, naar eigen voorkeur. En dat is jammer genoeg een voorteken voor het hele spel dat voor elk leuk idee ook meteen een minpunt presenteert.