Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Is dat een terrorist?”: echtgenoot Britse Queen maakt gewaagd grapje terwijl hij naar man met baard wijst op weg naar kerk

RoyaltyDe Britse prins Philip (96) – de echtgenoot van de Queen – heeft zich vandaag nog maar eens in de kijker gewerkt door een gewaagd grapje te maken, deze keer op weg naar de kerk. Er was flink wat volk samengestroomd om de koninklijke familie te zien in Sandringham en het ging fout toen de prins iemand in het publiek zag met een baard. “Is dat een terrorist?”, vroeg hij luid aan zijn bodyguard.

8 reacties

  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Toffe pe,die Philip. Het schijnt dat hij de Queen haar hele leven met hem,laten lachen heeft.Die moeten nogal wat afgelachen hebben in al die jaren.Humor,zeer belangrijk in een huwelijk. Daarom ook dat ze al 60-65 jaar samenzijn waarschijnlijk.
  • guido taens

    6 jaar geleden
    Rare en dwaze familie ,bij ons in GEEL is deze foto genomen ,de thuishaven voor al de koninklijke familie's van over de hele wereld.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Mooi gestelde vraag.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Ach die man staat bekend om zijn ongezouten humor en altijd zo geweest ,zo vroegen ze hem laatst na een concert hoe hij het vond,zijn ongezouten antwoord ,"Al goed dat we op onze leeftijd quasi doof zijn" terwijl hij de vraag wel duidelijk had begrepen,ook een manier om te zeggen dat het maar een saaie bedoeling was.
  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    Die kerel is wel grappig komt uit een ander tijdperk waar er nog gelachen kon worden om een prul. Staat wel bekend om zijn niet pc correcte vragen of antwoorden.