Rythm & Vines festival
Volledig scherm
Rythm & Vines festival © Instagram

Video: man grijpt naar topless dame op festival, maar beklaagt zich dat al snel

BuitenlandBij ons vinden er geen echte festivals plaats op oudejaarsavond, maar in Nieuw-Zeeland kan je dan ieder jaar afzakken naar Rythm & Vines, een muziekfestival in Gisborne. Voor de Amerikaanse Madeline (20) was het echter niet zo'n goede ervaring: ze werd brutaal betast toen ze topless over het terrein liep. Al kreeg de man in kwestie er waarschijnlijk snel spijt van.

45 reacties

  • Jean Vandepitte

    6 jaar geleden
    Wat voor een domme opmerking is dat toch : 'we zijn allemaal naakt geboren'.... Dan poeten die betweters ook maar voor de rest van hun leven naakt lopen, een beetje consequent zijn doet geen kwaad !!
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Nu nog een paar venten met beschilderde piemel. Daar kan men zeker ook iets leuk van maken.
  • Kevin Vlaeminck

    6 jaar geleden
    Grensoverschrijdend gedrag? Hallo?! Iemand?! #metoo. Oei sorry, het is een vrouw... Dat kan niet, mijn excuses! Had het een man geweest die daar met zijn piet open en bloot door het volk liep, waren waarschijnlijk de providers hun servers gecrasht van de #metoo berichten en gingen de medewerkers van de noodcentrale wenend naar huis omdat ze de oproepen voor de politie niet meer aankonden!
  • Joseph Van de Perre

    6 jaar geleden
    Tegenwoordig meugde na echt niks ni mier hé.
  • JUrgen De Daele

    6 jaar geleden
    Blijkbaar is niet normaal vandaag de norm geworden voor velen. Als je vind dat je ten alle tijden quasi naakt mag paraderen, ga dazn bij de bosjesmensen wonen, waar dit de noem was, maar men er niet van opkijkt wanneer het toch nog gebeurt.