Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Trump: "Iraans regime faalt op alle fronten"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich op nieuwjaarsdag opnieuw gekeerd tegen de Iraanse machthebbers. Hij riep op tot een verandering van het regime dat volgens hem op alle fronten faalt en de bevolking onderdrukt. Ook Pakistan kreeg een veeg uit de pan.

8 reacties

  • Michael Aerts

    6 jaar geleden
    Theo Nva heeft hier niets mee te maken. Uw argumenten zijn belachelijk en compleet naast de kwestie. Net alsof mensen hier cd en v, groen of spa zullen stemmen omdat Trump weer eens zijn smoeltje roert over pakistan. Blijk bij de kwestie.
  • Javi Marl

    6 jaar geleden
    Nee trumpie uw regime faalt langs alle kanten
  • Theo Collewaert

    6 jaar geleden
    Saoudi Arabie zijn zijn vrienden, net als ze bij ons de vriendjes zijn van NVA, maar zij financieren wel de terreur over gans de wereld. Als het maar genoeg geld opbrengt voor hun vriendjes.
  • Valentijn Jacobs

    6 jaar geleden
    Ik denk dat hij weer gelijk heeft, bijvoorbeeld zou hier de Bisschop van Mechelen de premier zijn, een paar kardinalen minister en een stuk of 3 onderpastoors staatssecretaris kun je dit voorstellen dat deze ons land regeren, en ja dat is de regering van Iran en ook in een paar andere moslimlanden, ik denk dat die nog eeuwen verwijderd zijn van onze manier van leven, maar haal ze maar binnen, we zien het resultaat elke dag.
  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    Tja,in Pakistan valt niets te halen. Saoedi-Arabië daarentegen mag wel terroristen herbergen.