Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hollywoodsterren lanceren fonds voor slachtoffers van seksueel geweld

CelebritiesHollywood schakelt een versnelling hoger in de strijd tegen seksueel geweld op het werk. Meer dan 300 actrices, scenaristes en scenarioschrijfsters in Hollywood hebben op de eerste dag van het nieuwe jaar het project 'Time's Up' gelanceerd, dat onder meer bestaat uit een fonds waarmee slachtoffers hun gerechtskosten kunnen betalen.

11 reacties

  • Johan coppens

    6 jaar geleden
    Ah ja.. een "fonds" maar hoe gaan ze de anonieme "slachtoffers " betalen? En wie zal dit fonds beheren?
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Waarom? Er zijn al idioten die gas-boetes willen geven voor het nafluiten van vrouwen! Sinds wanneer is aandacht gelijk aan verkrachting? Dames die in korte rokjes lopen met veel make-up doen dat niet voor niets, ze zoeken aandacht....als een man dan fluit hebben ze het zelf gezocht. Dat is nog steeds geen aanranding! Omgekeerd kijken dames ook naar gespierde mannen....stop eens met dit gezeik!
  • Gillis Pierre Van Laethem

    6 jaar geleden
    diegene die op hun rug promotie gemaakt hebben in plaats van andere gaan die in fonds storten ?of dat men hierover eens side opricht en namen geeft , zal wat worden!
  • Mario Audenaert

    6 jaar geleden
    Wanneer gaat die zever eens stoppen...Eerst zakken vullen,carriere maken..en dan gaan klagen,dat er iemand op hun kont heeft geslagen... pff laag...
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Al die zever begint mijn keel uit te hangen, en zoals gewoonlijk gaan zij die er het meest nood aan hebben nooit iets van zien. Waar zijn de echte slachtoffers? die worden doodgezwegen want niemand mag hen kennen.