Van Der Poel mocht voor het eerst vieren in Baal.
Volledig scherm
Van Der Poel mocht voor het eerst vieren in Baal. © BELGA

Van der Poel deelt opnieuw tik uit in GP Sven Nys: één verschroeiende versnelling levert hem eerste zege in Baal op

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft de Grote Prijs Sven Nys gewonnen. Van der Poel had aan één verschroeiende versnelling genoeg om zijn eerste zege te boeken in Baal. Wereldkampioen Wout van Aert leek er lange tijd een prangend duel van te zullen maar hij moest uiteindelijk passen voor een duel. In het slot ging Van Aert ook nog stevig tegen de grond aan de balken.

64 reacties

  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Het lijkt erop dat Wout alleen met iets extras mathieu kan bij houden en dan bedoel ik geen doping maar extra vakantie.
  • Marcel Van Hoecke

    6 jaar geleden
    Hallo meneer roger jacobs , reed Wout dan met een beetje minder genendoping rond ? Ook hij had ruime voorsprong op de rest in al hun crossen , een reactie schrijven over genendoping is geen bewijs dat het gebeurd . Dit is iets waar jij nog veel zou moeten voor studeren ,voordat jij het kan bewijzen .
  • Johannes Adriaans

    6 jaar geleden
    Mooi sport om zeep helpen met ongefundeerde dopingbeschuldigingen past bij sneue supporters. VDP won als junior 30 op 30, maar kreeg als kind natuurlijk ook al drugs van zijn vader?
  • jans van Oosten

    6 jaar geleden
    Er zitten hier rare mensen tussen......Roger Jacobs o.a. Tuurlijk heeft hij een motor in z'n fiets. hahaha. Tuurlijk gebruikt hij doping en tuurlijk was Nys z'n dominantie veeeel leuker (omdat het een Belg is?). Zou het niet gewoon zo zijn dat mensen het niet zo leuk meer vinden omdat het GEEN Belg is en heeeeel misschien daardoor ook hem gaan zwartmaken door ongegronde hersenloze beschuldigingen te plaatsen? Je zou het haast denken......
  • Hendrik Dymarkowski

    6 jaar geleden
    Ik heb sterk de indruk dat de invloed van N. Albert een negatief effect heeft op de prestaties van Wout. De toekomst kan ik niet voorspellen maar als het zo verder gaat heb ik het gevoel dat men binnen enkele jaren niet meer van Wout Van Aert spreekt. Is het wegprogramma van Wout er niet teveel aan? Je weet dat er bvb in Parijs-Roubaix nog andere en zwaardere kleppers deelnemen.