Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Vader legt in hartverscheurende post uit waarom hij eigen dochter in lijkzak ritste

BuitenlandDe feestdagen zijn normaal een leuke en vrolijke periode, maar bij Tim Sherman uit Ohio kon het niet slechter verlopen. Op kerstavond kreeg hij verschrikkelijk nieuws: zijn dochter Karisten was overleden aan een overdosis heroïne. In een pakkende post op Facebook legt hij nu uit hoe het zover kon komen, en waarom hij haar hoogstpersoonlijk in een lijkzak stopte.

38 reacties

  • Catt Chris

    6 jaar geleden
    De drug zet zich af op de aorta die uiteindelijk scheurt, en zoiets legaal maken?
  • Michel de Coorebyter

    6 jaar geleden
    Dit jaar vieren we 50 jaar mei '68, de wereld is er dank zij de zelfverklaarde wereldverbeteraars na 50 jaar "enorm" op verbeterd.
  • Cindy Dekkers

    6 jaar geleden
    Tsja, wat moet ik hier nu weer mee? Ze heeft het toch zelf gepakt? Ze werd toch niet gedwongen om aan drugs te beginnen, en te blijven doen totdat ze verslaafd was? Meer medelijden met een onschuldig verkeersslachtoffertje dan met een junk die een keer te sterk gerief gekocht heeft.
  • Magdalena Verschaeren

    6 jaar geleden
    Een bepaald deel mogen zo legaliseren, en zien wat dat oplevert. Alles wordt nu gedirigeerd door criminelen die er steenrijk van worden en dus héél hard hun best doen om verslaafden te 'maken'. Ik denk dat controle op de handel een stap vooruit kan zijn. En wat met al die brave burgers die verslaafd zijn aan slaapmiddelen, kalmeerpillen, hoestmiddelen met codeïne in enz.... Dat is ook een vorm van drugs. Hoe hypocriet kan je zijn...
  • Patrick Coeman

    6 jaar geleden
    Wat is uw alternatief Freddy, 60 jaar war on drugs heeft de georganiseerde misdaad schatrijk gemaakt en het aantal drugs doden de hoogte in gejaagd.