Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Onze man in Engeland: "Twee aanslagen, maar geen complot"

Premier LeagueEen roekeloze tackle op een smaakmaker doet de tongen altijd rollen. Dat Puncheon maar geel kreeg voor een aanslag op Kevin De Bruyne zorgde in Engeland voor onbegrip. Van een complot van onze WK-tegenstander is, ondanks twee Duivels op de draagberrie, geen sprake. In de geest van de sport leven ze met ons mee.

3 reacties

  • victor elst

    6 jaar geleden
    In Duitsland zou die die Puncheon tenminste 5 weken geschort worden. Dat hij nu zwaar gekwetst is, is jammer voor hem, maar hij heeft het zelf gezocht ! Al die scheidsrechters krijgen mij een dikke nul. Opvallend dat nu steeds de enkels worden geviseerd, de scheidsrechters moeten DRINGEND behandeld, zij hebben enkel een naam, en dat is de schuld van de UEFA en de FIFA. Er moeten eerst doden vallen voordat zij naar hun broekzak pakken. ENKEL rechtstreeks ROOD !
  • Rudy Dozie

    6 jaar geleden
    Ik zou er geen hand voor in het vuur durven steken , geen complot tegen de Belgen !! De Engelsen willen ver gaan op het WK en ieder trucje op foutje of gekwetste van andere ploeg telt hier . Jammer maar het is zo!!
  • daniel vanmechelen

    6 jaar geleden
    En de twee zware fouten eerder op De Bruine, niet gezien zeker.