Bart De Pauw
Volledig scherm
Bart De Pauw © © VRT

Opvallend: Bart De Pauw is man van het jaar in Humo

CelebritiesBart De Pauw was zeker geen onopgemerkt persoon in 2017. Vanwege beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag verloor hij zijn job bij de VRT. Niet de meest positieve berichtgeving, maar toch werd hij de man van het jaar in de Pop Poll van Humo. 

94 reacties

  • Soske Vermeulen

    6 jaar geleden
    Hij is wellicht de man van het jaar maar jammer genoeg niet omwille van de juiste reden. Knack lezers hebben blijkbaar meer verstand en kozen Hilde Van Mieghem terecht tot vrouw van het jaar. En dat wel om de juiste reden. Dat hij tot bekwaamste tv-maker wordt verkozen kan ik nog aannemen, maar het ene praat het andere niet goed.
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Zo zie je maar weer hoeveel belang je mag hechten aan dergelijke "poll" toestanden,
  • Mathias vandenhende

    6 jaar geleden
    Hoe erg en schandalig ik het ook vind voor iedere vrouw die het moet mee maken maar ik vind #metoo gewoon belachelijk en voor mensen die media geil zijn sr. Als je als vrouw zo iets meemaakt kom je er gewoon best direct mee uit. En kom niet achter zo veel dagen maanden jaren er mee uitpakken.
  • Maurice Verstuyf

    6 jaar geleden
    Deze kiezers en lezers van Humo hebben eigenlijk voor zichzelf gestemd.
  • Frans Collert

    6 jaar geleden
    Bart, jij verdient appreciatie voor jou werk en kunde. Kunstenaars en modellen, politiekers en hun erotische machtsuitstraling, ... En zoveel meer voorbeelden zijn er op te sommen, VRT moet geen heksenjacht organiseren omdat puriteins Amerika plots wakker schiet van een aantal schandalen, ....